آموزش تهیه ی ترشی کدو حلوایی
آموزش آشپزی, انواع ترشی, ترشی, ترشی انواع کدو, ترشی کدو, ترشی کدو حلوایی, درست کردن انواع ترشی, درست کردن ترشی کدو, طرز تهیه انواع ترشی, طرز تهیه ترشی کدو
بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورش یا ته دیگ تهیه می کنند. برای ایجاد تنوع، تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم :
لیمو ترش | یک عدد |
شکر | ۵ پیمانه |
سرکه سیب | ۳ پیمانه |
زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده | یک چهارم پیمانه |
چوب دارچین | ۲عدد |
دانه کامل فلفل سیاه | ۲۰عدد |
نمک | یک قاشق چای خوری |
کدو حلوایی، بدون تخم، پوست و خرد شده | ۲ کیلو |
طرز تهیه :
_ لیمو را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمی دهد
پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و
روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید
آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.
_ در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشه ها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.
منبع : khorasannews.com